Ford N 8 Tractor Oldtimer

 Ford  N8  tractor restaureren

Ford N8 de veelzijdige landbouw tractor restauratie project


Terug naar overzicht

Ford N 8 Tractor Oldtimer

Gebouwd in Dearborn, Michigan Ford 8N was de eerste grote herontwerp sinds 1939. Met de toevoeging van de treeplanken, moer en sector en het type besturing en verwijderbare trommelremmen, werd de 8N zeer goed ontvangen door de boeren in heel Amerika. Ford eindigde de tractor in Bright Red met lichtgrijze plaatwerk, waardoor het de onvergetelijke bijnaam "Redbelly" verdiend. De nieuwe 4-versnellingsbak, toegenomen compressieverhouding en verbeterde PTO controles op de 8N geholpen Ford de productie van de best verkopende tractor model aller tijden.

Ford N 8 tractor onderdelen revisren


Heeft u nog een paar mooie foto's van de Ford 8N landbouw tractor. Het mag ook een foto zijn met u familie vrienden kinderen of kleinkinderen samen met de trekker er op. Of van een rit die u met de Ford 8N tractor trekker heeft gemaakt. Een restauratie serie van de oldtimer tractor is ook leuk. Het mogen ook details van onderdelen zijn. Dit alles om te bewaren voor het nageslacht. Laat maar weten en wij plaatsen de foto's op de site. En een verhaaltje er bij is ook altijd leuk. Groeten van een Ford 8N tractor fan.


brochure folder ford tractor 6000

Ford brochure folder 6 cilinder Ford 6000

Built in Dearborn, Michigan Ford's 8N was the first major redesign since 1939. With the addition of running boards, nut and sector shaft type steering and removable drum brakes, the 8N was very well received by farmers all over America. Ford finished the tractor in Bright Red with Light Gray sheet metal, which earned it the unforgettable nickname of "Redbelly".The new 4-speed transmission, increased compression ratio and improved PTO controls on the 8N helped Ford produce the best selling tractor model of all time.